Főoldal » 2013 » Június » 25 » 11.-12. hét :)
3:58 AM
11.-12. hét :)


Meghoztuk a végleges döntést...

Eljött ez az idő is. Az " F " alomból kennelünkben marad egy szuka és egy kan kölyök. A jövőbeni reményeink eme két kölyökkel egy újabb, frissebb vérvonali alapokra való helyezése a tenyészállományunknak.
Talán elbizakodottság nélkül kijelenthető, hogy nem csak Fantasy " Kira " és Flo Rida " Diesel " az a két kölyök az alomból, akik akár bármilyen kiállításon megállnák küllemileg a helyüket.
Korrekt szögek, félépítés. Kedves fej és tekintet. Kezdeményezőek, nyitottak, stabil idegrendszer.
Persze mindegyik külön-külön egyéniség, és mivel falkáról is beszélhetünk ezért van köztük olyan is aki szereti a "kis főnök"-öt játszani, van aki csak bujtogat, van aki pedig beáll a sorba és megy a többi után... :)
Kifejezetten elbűvölő és megunhatatlan élmény leülni közéjük és elnézni őket ahogy játszanak, serénykednek, törik fejüket a rosszaságon, vagy éppen elpillednek egy hatalmas rajcsúrozás után. :)
Végigfigyelni hétről-hétre, hogy alakulnak úgy a jellemük, mint alkatilag. Hogy jönnek rá azokra a dolgokra amikkel eleinte érthetetlenül állnak szemben, aztán lépésről-lépésre vagy maguk, egyénileg ill. kollektíven, vagy akár a felnőtt kutyáinktól ellesve.
Femina hamarosan nagy útra indul. Az ő új gazdája egy francia tenyésztő lesz. Bízunk benne, hogy beváltja majd azt a reményt amit mi és az új gazdi is hozzáfűz.
Két fiú, Fila és Focus várja még Szerető, Felelősségteljes gazdáját!
Róluk, és a többiekről is friss képek, videó tekinthető meg az " F "-alom menüpontra kattintva.
( Esetleges érdeklődéssel szaporítok, felvásárlók kérem kíméljenek minket! Ez nem az a kennel ahol törzskönyv nélkül is és "szalaggyártásra" is eladóak a kicsik csak menjenek minél hamarabb! )






Megtekintések száma: 480 | Hozzáadta:: vbbeagle | Címkék (kulcsszavak): Franciaország, alom, F -litter, Fila, új gazdi, Focus, Flo Rida, Femina, küllem, Fantasy | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0